Dragi studenti,

Obaveštavamo vas da COMTRADE i ovog jula organizuje EDIT – vodeću letnju IT školu programiranja u regionu!

Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) je prvenstveno namenjena studentima koji žele da steknu praktično iskustvo koje im je neophodno za karijeru u IT industriji. Ove godine, lajtmotiv programa je koncept superheroja. Učesnike očekuje rad na uzbudljivim projektima uz koji će steći nove “supermoći” i produbiti znanja iz oblasti informacionih tehnologija.

Studenti će imati priliku da testiraju u kolikoj meri umeju da primene znanja stečena u školi na konkretno rešavanje problema u grupi. Upravo zbog toga, EDIT je mnogo više od obične škole, jer će učesnici naučiti, ne samo nešto novo o različitim tehnologijama, već će steći i praktična znanja o sledećim stvarima:

  • Internet of Things (IoT)
  • Korišćenje SCRUM projektne methodologije
  • Životni ciklus razvoja softvera

 

#EDIT17 Beograd, Kragujevac, 17 – 28.07. 2017.

Tema:“User Experience in the IoT World”

  • Rad na Data Acquisition i Data Presentation platformama
  • Tehnologije: UX/UI, NodeRed, Cloud, MongoDB, Linux, Raspberry PI, Sensors i Actuators
  • Razvojno okruženje: Node Red Visual Tool, Cloud Configuration Tool

Mobilni telefoni, kompjuteri, kućni aparati, motori… Svi ovi uređaji mogu da se povežu putem Internet of things (IoT) tehnologije, koja tranformiše način na koji komuniciramo, putujemo, radimo…

Na #EDIT17, čeka te uzvudljiv izazov: kreiranje novih IoT platforme za poboljšanje zadovoljstva korisnika. Tokom dve nedelje aktivnog rada, Imaćeš priliku da ovladaš svim fazama razvoja projekta, a po završetku ćeš moći da se pohvališ da poznaješ ceo software lifecycle.

Više informacija o temi pogledaj na: EDIT.WORLD.

Prijave su otvorene!

Pretvori leto 2017. u nezaboravnu IT avanturu! Broj polaznika je ograničen, zato požuri i što pre popuni prijavu za EDIT17!

Krajni rok za prijavu je: 03.07.2017.

I ove godine broj polaznika je ograničen. Nakon izvršene selekcije, kandidati ćebiti obavešteni o konačnim rezultatima najkasnije do 12.07.2017.

Za sve dodatne infomacije, kontaktirajte nas na edit.rs@comtrade.com