Četvrte po redu „Beogradske dane inženjera ─ EBEC Beograd” pod sloganom „Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan” je i ove godine podržala kompanija Comtrade, kao prijatelj projekta.

 

Kompanija Comtrade System Integration nastala je 2001. godine iz Comtrade grupacije kao posledica rastuće potražnje za softverskim rešenjima na lokalnom tržištu.

 

Od svog osnivanja, Comtrade je cenio znanje, ulagao u razvoj lokalnog IT tržišta i radio na podizanju svesti o značaju informacionih tehnologija za sve oblasti društvenog života. Takav pristup je doveden do punog izražaja kroz edukativno-poslovni skup pod nazivom Fabrika Znanja.

Ova tradicionalna manifestacija okuplja na jednom mestu stručnjake, potencijalne klijente, mlade talente i važne ličnosti iz političkog i kulturnog života.

Comtrade SI u dogovoru sa klijentom deli razvojni proces na faze koje imaju jasno definisane ciljeve, rokove i rezultate.

Na Beogradskim danima inženjera učesnici će imati priliku da prisustvuju radionici ove uspešne kompanije i čuju zanimljive informacije o tome kako posluju, sa kojim problemima se susreću i kako ih rešavaju.

Budite prvi koji će saznati kako da primenite stečeno znanje kroz programe i prakse koje nude, a samim tim i dobijete kratak uput koje kvalitete treba da posedujete da biste postali deo njihovog radnog okruženja.