Kompanija Mozzart je zahvaljujući dobro osmišljenoj i savremeno koncipiranoj poslovnoj politici, u relativno kratkom vremenskom periodu postala jedna od vodećih kompanija u regionu Istočne Evrope.
Na osnovu iskustava stečenih razvijanjem poslovanja na tržištima Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije postavili su strateške ciljeve kompanije i zadovoljili zahteve tržišta i svakog klijenta ponaosob.
Korporativni slogan “Mozzart – deo tvog života”, postao je istinsko geslo za veliki broj klijenata ove kompanije koji su prepoznali kvalitet usluga koje nudi i svakodnevno ukazuju poverenje.

Kompanija Mozzart ulaže u obrazovanje studenata učešćem na projektima koji imaju za cilj promovisanje i aktivnost studenata u polju neformalnog obrazovanja.

Zadajući Studiju slučaja, Mozzart će studentima pružiti priliku da se bolje upoznaju sa radom kompanije i njenim stručnjacima. Prvog dana, predstavnici kompanije će održati prezentaciju , dok će drugog dana studenti moći da dobiju više informacija o radu u kompaniji kroz razgovor sa zaposlenima.
Takođe, studenti će moći da ostave svoje CV-jeve na štandu njihove kompanije, na Sajmu nauke, 13. marta u holu Mašinskog fakulteta.