Ovogodišnje izdanje „Beogradskih dana inženjera – EBEC Beograd“ uveličaće kompanija Wurth, kao Generalni pokrovitelj takmičenja. Oni će zajedno sa nama raditi na usavršavanju znanja studenata u oblasti tehničkog i neformalnog obrazovanja. Ovom saradnjom je naša vizija upotpunjena time što će kompanija imati priliku da takmičarima zada izazov  u kategoriji Studije slučaja. Zadatak podrazumeva rešavanje menadžerskog problema sa osvrtom na inženjerstvo koji će biti predstavljen 12. marta.

Takođe, kompanija Wurth će otvoriti vrata i za ostale studente koji žele da saznaju nešto više o samoj kompaniji, njenom poslovanju kao i otvorenim pozicijama. Prezentacija će biti održana 09.marta sa početkom od 12h u učionici 514 na Mašinskom fakultetu.

 

Wurth je prisutan na našem području od 1996.godine kada je tim mladih ljudi otpočeo konstantno donošenje novosti i kvalitetna rešenja za dnevne poslove i probleme. Kompanija obezbeđuje svakodnevnu komunikaciju sa svojim korisnicima što podrazumeva pširoko tehničko znanje i spremnost na rešavanje poslovnih problema.Wurth se trudi da svim kupcima obezbedi stalno praćenje najnovijih dostignuća iz oblasti montažne tehnike bez obzira gde se nalaze.