Jedna od dve kategorije takmičarskog dela EBEC-a jeste studija slučaja. U okviru nje možete testirati svoju kreativnost, analitički duh i neizostavni timski rad u pronalaženju rešenja zadatog menadžersko-inženjerskog  problema. 

Koncept studije slučaja sastoji se u tome da svaki tim proučava određeni stvarni ili apstraktni korporativni problem. Ona se odnosi na realne poslovne situacije koje studenti treba da reše koristeći svoje znanje. Ove godine, naš pokrovitelj, kompanija NIS ih zadaje. Neki od zadataka tokom ranijih godina bili su plan evakuacije Novog Beograda, unapređenje ambalaže i prodaje, pametna kuća i mnogi drugi.

Učesnici će svoje zadatke prezentovati pred kompanijama. Najbolji tim ove kategorije takmičenja zajedno sa pobednikom kategorije inovativni dizajn, kvalifikuje se za učešće na regionalnoj rundi EBEC Alpe Balkan, koja će se ove godine održati u Mariboru.

Takmičenje u kategoriji studija slučaja biće održano 26. marta na Mašinskom fakultetu.

Ukoliko si zainteresovan da timski rešavaš korporativni problem tako što ćeš pokazati svoja znanja sa fakulteta, ali i stečena iskustva, ovo je prava prilika za tebe – PRIJAVI SE!

*Ukoliko još nemaš oformljen tim, prijavi se i mi ćemo ti dodeliti tim!

Prijave su otvorene do 13. marta na polju PRIJAVE!